Sari la conținut

FRANK KINSLOW în România

25-27 Noiembrie 2023, Bucuresti

QE Basic + Advanced + Eufeeling Intensive

QE Basic + Advanced + Eufeeling Intensive 

 • 00Days
 • 00Hours
 • 00Minutes
 • 00Seconds

LIVE SEMINAR

QE Basic, Advanced & Eufeeling Intensive
25-27 Noiembrie 2023
Hotel Capitol, sala Luvru
București, România
 

3 zile de eveniment: Sâmbătă, Duminică și Luni.

Prânzul NU este inclus în preț pe durata celor 3 zile de eveniment.

 

În anul 2007, în urma unei drame personale profunde, Frank Kinslow a descoperit fântâna vindecării și a fericirii pe care a numit-o Eusentiment (Eufeeling). Prima sa dorință a fost să împărtășească Eusentimentul cu semenii săi. Așadar a dezvoltat procesul de Antrenare Cuantică (Quantum Entrainment), o tehnică care activează sistemul nervos autonom în crearea unui atmosfere propice vindecării profunde. Seminariile domnului doctor Frank Kinslow, webinariile și cărțile dânsului au deschis calea pentru mii de oameni către beneficiile și influența aproape magică a Eusentimentului.

Cursul QE Basic

Aflați cum să descoperiți Eusentimentul, “secretul” procesului de vindecare rapidă AC. Începem cu triangulația, o metodă ușoară și rapidă bazată pe Eusentiment. De aici progresăm către AC individual, AC la distanță, AC Emoțional și AC Extins. Veți practica vindecarea cu ajutorul partenerilor și o veți simți direct. În urma parcurgerii acestui webinar live veți putea aplica AC asupra dvs, familiei, prietenilor, animalelor etc.

Ce vei învăța la cursul Antrenarea Cuantică®de Bază:

 •          Triangularea AC

Prin tehnica AC Triangulare veți deprinde bazele vindecării și ale fericirii pe care procesul QE îl facilitează prin contact fizic pentru tine, pentru clientul tău sau chiar și pentru animalutul de companie.

 •          AC la Distanță

Prin Tehnica AC la Distanță deja veți învăța cum să cadrați, să măsurați și să porniți în siguranță prima sedință la distanță pentru cineva

 •          AC extins

Prin Tehnica AC extins veți învăța cum sa determinați durata unei sesiuni de AC

 •          AC Emoțional

Prin tehnica AC Emotional veți învăța cum să cadrați, să măsurați și să porniți în siguranță o sesiune QE care facilitează diminuarea sau vindecarea problemelor emoționale

 •          AC pentru Sine

Tehnica de AC pentru Sine este o tehnica de lucru cu sine de bază care facilitează diminuarea sau vindecarea problemelor emoționale sau fizice

 •          AC de Grup

Tehnica AC de Grup este tehnica de lucru foarte profundă care vă va oferi posibilitatea să porniți oricând și oriunde o sesiune QE pentru un grup care să faciliteze vindecarea și eficiența grupului pe diverse planuri.

Cursul QE Advanced

Acest curs duce beneficiile incredibile ale AC la nivelul următor. Subiectele discutate includ AC Grup/Pace Mondială, AC Cultivat și AC pentru copii.Veți învăța cum să depășiți dificultățile financiare, cum să aveți relația perfectă și cum să comunicați din inimă. Veți învăța de asemenea Mersul Spațial (Spacing Walking), un mod de a experimenta conștientizarea pură cu privire la toate aspectele vieții de zi cu zi. Și, în final, veți învăța cum să integrați Antrenarea Cuantică în cadrul familiei/casei pentru rezultate maxime. Pentru a participa la acest curs este obligatoriu să fi parcurs mai întâi Webinarul QE Basic.

Ce vei învăța la cursul Antrenarea Cuantică® Avansați:

 •          AC pentru Copii

Tehnica AC pentru Copii este un cadou pentru a îi învăța pe copii cum sa-și mențină o stare emoțională sanătoasă.

 •          AC Rafinat

Tehnica AC Rafinat rafinează tehnicile deja învățate în modulul de bază pentru a putea porni o sesiune cu ochii dechisi pe parcursul oricarei activități ce cuprinde o perioada de repaos.

 •          AC Financiar

Tehnica AC Financiar este un instrument QE valoros care facilitează depășirea oricărei probleme financiare în timp ce vindecarea are loc.

 •          AC pentru Relații

Tehnica AC pentru relatii este tehnica QE care armonizează în timp real orice situație care poate avea loc în cadrul relațiilor. Funcționează foarte eficient și măsurabil chiar și în situațiile cele mai dificile.

 •          Mersul spatial

Mersul spațial este o tehnica QE care dinamizează practica aducand armonie si vindecare cu fiecare pas.

 •          Tehnica EuMed – Tehnica Meditației prin Eusentiment

Tehnica EuMed este o tehnică scurta si usor de reținut care poate fi aplicată în orice moment pentru a facilita o curgere firească si armonioasă a lucrurilor.

Cursul QE Eufeeling Intensive

Pregătește-te pentru seminarul care îți va schimba viața. Învață cum să îți îndeplinești dorințele rapid în timp ce atingi împlinirea și pacea interioară. În acest seminar revolutionar vei fi îndrumat direct de către Dr. Frank Kinslow, fondatorul și dezvoltatorul metodei. Ai ocazia să te bucuri de o atmosferă relaxantă și vindecătoare, care te inspiră și îți îndeplinește cea mai profundă dorință. Fiind bazat pe ultimele cercetări, din lumea știintifică și ezoterică, Webinarul Eusentimentul Intensiv îți va oferi tot ceea ce ai nevoie pentru a aduce înapoi în viața ta distracția, împlinirea și succesul. Te vei mira de cât de repede funcționează. Acest webinar este dedicat doar cursanților care au absolvit QE Basic sau QE Advanced.

Ce vei învăța la cursul Eusentimentul Intensiv:

– Cum AC îți satisface instant și sigur dorința AC prin intenție
– Ultimele descoperiri ale stiintei care dovedesc că tehnicile prin intenție tradiționale sunt dăunătoare
– Cum sa fii motivat de iubire fără sa fii împins de frică
– Cum să experimentezi o perceptie mai profundă cu Iubirea Universală (Eusentimentul)

 •         Intentia AC

Prin tehnica Intentia AC veți invăța cum sa setați o intenție pentru a vă facilita șansele de reușită. Lucrul prin Intenția  AC satisface instant dorința si crește successul

 •         Intentie AC rafinat

Prin tehnica Intenția AC rafinat veți învăța cum să rafinați intențiile pe care le setați.

 •         Comunicarea cu Natura

Prin tehnica comunicarii cu natura vi se va reaminti practica comunicarii cu natura. Această tehnica poate fi pornită atat cu plante, animale, pietre, insecte cât și cu alte vietăți naturale.

Asemeni majorității oamenilor și domnul doctor Frank Kinslow și-a pus multe întrebări cu privire la scopul vieții sale și nu s-a simțit niciodată pe deplin împlinit cu acesta. Însă pentru că s-a aflat la locul potrivit în momentul potrivit a descoperit o nouă metodă pentru a fi fericit, iar acum vă poate învăța și pe dvs. cum să o puneți în practică!

Este mult mai ușor decât credeți. Prin împărtășirea acestei metode în diferite state ale lumii s-a dovedit că funcționează indiferent de mediul cultural, naționalitate, personalitate, etc. Cursanții au devenit mai sănătoși, mai fericiți, și-au aflat scopul în viață…. iar dvs. puteți fi la fel!

Cu siguranță aveți anumite probleme care vă fac viața mai grea, în loc să fie o bucurie este mai degrabă o luptă. Prin urmare, simțiți anxietate, teamă, dormiți prost, sunteți deprimat(ă), vă înfuriați ușor, mâncați nesănătos. Suferința vă poate fi de natură fizică, emoțională, spirituală sau socială. Este posibil să vă afecteze de ani de zile, însă nu contează…

Cu ce anume vă poate ajuta domnul doctor Frank Kinslow?

„Veți simți rezultatele de la prima noastră întâlnire! De îndată ce veți începe ședințele personale individuale
în confortul propriei dvs. case, care durează doar câteva minute pe zi,
veți dobândi fără măcar să vă străduiți mai multă pace, mai puțin stres,
mai multă energie, mai puțină boală, mai multă bucurie…
ei bine, mai multe decât vă puteți imagina.”
 
Dr. Frank Kinslow

„Am colaborat cu mii de oameni asemeni dvs care știu că pot fi mai fericiți
însă care nu știu exact cum pot face asta.
Și acum mă uluiește cât de eficient este acest proces.”
 
Dr. Frank Kinslow

Frank J. Kinslow a cercetat și predat tehnici de vindecare și dobândire a fericirii de peste 55 de ani. Expertiza dânsului se bazează pe experiența ca și chiropractician, studii temeinice în practici și filosofii Asiatice și o pasiune pentru teoria relativității și a fizicii cuantice.

Dr. Kinslow se ghidează după filosofia „vindecarea ne face fericiți, iar fericirea vindecă. ” A scris mai multe bestselleruri la nivel internațional iar astăzi este unul dintre cei mai apreciați profesori-vindecători.

Împreună cu soția dansului, Martina, aceștia încurajează și împărtășesc filosofia vindecării și fericirii în întreaga lume.

Mai multe detalii despre Dr. Frank J. Kinslow.

SEMINAR: QE Basic, Advanced și Eufeeling Intensiv 25-27 Noiembrie 2023, București, România

PREȚ  1950 Lei

Notă: Dr. Kinslow predă în engleză. Este inclusă traducerea profesională în limba română.
*Numărul de locuri este limitat. Înregistrează-te acum!
*Prețul NU include prânzul, pe durata celor 3 zile de eveniment.

Sâmbătă: 10:00 – 18:00     
Duminica: 10:00 – 18:00     
Luni: 10:00 – 18:00     

Pauză 1:  11:30 – 12:00     
Prânz    :  13:30 – 14:30     
Pauză 2:  16:00 – 16:30     

Locul evenimentului:
Hotel Capitol, sala Luvru.
Calea Victoriei 29, București

Data eveniment:
25-27 Noiembrie 2023