Sari la conținut

Maria Clara Castaneda

Creează dincolo de convenții!

Învață despre puterea recunoștinței și cum să creezi starea de bine în viața ta.

Ceremonie Despacho

21 decembrie 2023

ora 19:00

Întâlnirea se va ține pe ZOOM

––– pentru a participa te rugam să donezi 50 RON sau 100 RON sau 150 RON –––

––– Banii din donație vor fi folosiți pentru un scop caritabil –––

Life & Soul Coaching​

María Clara Castañeda

Și-a început pregătirea șamanică sub îndrumarea lui Marcela Lobos și a doctorului Villoldo și și-a aprofundat cunoștințele prin formarea în medicina energetică la Școala Villoldo de limbă spaniolă din America de Sud. Căutarea neobosită a cunoașterii și a dezvoltării spirituale a determinat-o să urmeze o formare intensivă în medicina energetică șamanică la „The Four Winds„, atât în SUA, în limba engleză, cât și în Europa, în limba germană. De asemenea, a absolvit cu succes programul de studii la nivel de maestru și cursul de formare a profesorilor de moarte conștientă de la „The Four Winds„.

În ultimul deceniu, Maria Clara a continuat să își perfecționeze experiența șamanică sub îndrumarea înțeleaptă a șamanilor din Anzi și din Amazonul peruvian. De asemenea, ea a finalizat programul transformator al lui Joe Dispenza și a fost ghidată în permanență de mentori excepționali, în principal
Dr. Alberto Villoldo si Marcela Lobos. De asemenea, a cercetat, aprofundat și interiorizat învățăturile cosmoviziunii andine cu experți renumiți, precum Vilma Pinedo, Don Juan și Ivan Nunez del Padro, Don Taititillo, Don Mariano Quispe Flores, șamanii Q’ero, grație marelui său interes și dragostei pentru învățăturile șamanilor andini.

Pasiunea și expertiza sa specială constă în realizarea ritualurilor de recunoștință Haywarikuy (Despachos). Își împărtășește cunoștințele sale vaste conducând diverse ateliere de lucru, în special în România. În activitatea sa plină de semnificație, pune un accent deosebit pe împuternicirea femeilor, promovarea creșterii personale, îngrijirea de sine și răspândirea iubirii necondiționate.

În prezent, ea sprijină Școala „The Four Winds și pe fondatorul acesteia, Dr. Alberto Villoldo, în diferite calități, ca ambasador, mentor, asistent de expediție, lider de echipă europeană, șaman senior, profesor senior și consilier academic.

Este mama a doi tineri care vor absolvi în curând Arte Plastice și Antreprenoriat Creativ în Olanda. Locuiește în Düsseldorf, unde oferă sesiuni private, și în Olanda. Originară din Argentina, viața ei a dus-o să fie un cetățean al lumii, ceea ce i-a îmbogățit calea șamanică.